Intra in cont pentru a vizualiza statisticile anuntului tau. Click aici daca nu ai cont.
Avertizare ! Acest anunt a expirat. Este posibil ca anuntul sa nu mai fie valabil. (probabil)

Ofer Pensiune canina Cazare canina Cazare pentru caini Giurgiu Personal

acum 6 ani Caini Giurgiu 1241 views

700 lei

  • img
  • img
  • img
  • img
Judet: Giurgiu
Pret:700 lei Negociabil

Iubitor de animale Ofer Pensiune canina / Cazare canina / Cazare pentru caini in Giurgiu la 9 km de oras cu padoc plus cotet, hranit de 2x pe zi, apa in conditii de frig calduta in special daca are parul scurt si in conditii bune de curatenie. Proprietarul poate primi poze cu el zilnic/saptamanal/lunar pe retelele whatsapp; skype; instagram; facebook; email.
Prietenii dvs vor fi plimbati pe strada sau in camp deschis aproape in fiecare zi, cel putin o data la 3 zile cate 1km/3km dupa ce vom deveni prieteni si noi, iar dupa a 2/3 zi de cand s a acomodat cu locuita si viitorul priten.
Catelusii pot fi cazati doar cu carnet de sanatate si avand de mici toate vaccinurile facute altfel nu pot risca sa inbolnavesc si alti caini.
Catelusii pot fi cazati indiferent de rasa/talie.
Pedigree ul il vor asigura stapanii cateilor cand ii vor aduce pe catelusi si cat vor sti ei cat mananca intr o zi sau intr o luna fix, iar daca nu pot aduce mancare pot comanda pe net si va ofer adresa cand aduceti catelusii.
La primirea lui doresc o coala a4 imprimata daca este pretentios la ceva, daca trebuie sa ii faceti un vaccin si nu ati avut timp sa il faceti, daca este intr o perioada cu tratament si trebuie facut neaparat, daca trebuie un anumit program de hrana deoarece asa e invatat...
-700ron (pe luna); ``la mai multe luni de cazare reduc pretul``
-25ron (pe zi);
Pentru cei ce doresc sa locuiasca catelusii in casa cu conditia de a sti sigur ca sunt sociabili, sunt in vatati in casa si nu fac ``ravagii :))`` in casa. Pretul pe zi este de 50ron si vor locui in patut special pentru catei de talie mica/medie si vor avea atentia acordata a unui catelus de apartament.
Skype: Mihay94;
Nr tel: 732911344 .